5 outfits amb camisa blanca

12/11/2020
#readytowear

En aquest post et donem cinc idees de com combinar la teva camisa blanca més bàsica. Quin és el teu outfit amb camisa blanca ideal?

 

La camisa blanca, el clàssic entre els clàssics. La típica peça de fons d’armari juntament amb uns texans, un jersei de punt i un LBD (Little Black Dress).

Però és ara, durant l’entretemps i planificant outfits de tardor, quan cobra tot el protagonisme, per fer capes amb els teus looks, siguin de més arreglar o menys. T'expliquem com combinar una camisa blanca

 

Looks amb camisa blanca

Hem creat 5 outfits que funcionen tant per anar a treballar, com per anar a sopar amb unes amigues, o per anar a fer una volta un dissabte a la tarda, però tots amb un denominador comú: la camisa blanca d’estil clàssic i un pèl masculina.

1. Camisa blanca amb slouchy

És un look atemporal, amb el que pots anar a treballar (posa-te’l amb uns stilettos) o pots anar a passejar per la teva ciutat durant el cap de setmana (amb unes sneakers blanques).

La clau d’aquest outfit amb camisa blanca, és que les peces siguin d’estil oversize. Per tant, si busques un look amb camisa blanca oversize, aquest serà el teu outfit ideal. Combinat amb un collaret fi en dorat, pels teus looks més sofisticats, un maquillatge subtil i un recollit desenfadat.

2. Camisa blanca, pantaló recte de pana i armilla de punt

El look perfecte per anar a la oficina. El pots combinar amb una botina amb el taló alt i quadrat, per un estil més cool, o amb una botina amb cordons per un look més esportiu (això dependrà del dress code de la teva feina).

3. Camisa blanca i faldilla setinada

Ideal per un dinar amb amigues. La clau està en posar la camisa per fora, per aconseguir aquest aire desenfadat.

En aquest look, els complements són el que marquen la diferència, així que combina’l amb unes botes amb cordons, un mini bolso i les ulleres de sol que més t’afavoreixin.

I si refresca, suma-li un maxi jersei de punt a sobre.

4. Camisa blanca i pantaló de punt

Un look amb camisa blanca súper versàtil. Combina’l amb la teva jaqueta de pell estil perfecte, i unes botines amb taló alt, i tens un outfit ideal per treballar i estar còmode a la oficina. O bé, amb un jersei de punt gruixut per sobre i unes sneakers, per les teves ocasions més informals, com un dinar a casa uns amics.

5. Camisa blanca, jeans i jersei de punt oversize

Un outfit amb camisa blanca pels teus dies més esport, per sortir a passejar amb la family un diumenge al matí.

Amb unes bambes, de l’estil que més t’identifiqui, les teves ulleres de sol, ah, i una mascareta amb tons alegres.

I tu, amb quin et sents més identificada?

 

Si vols estar a la última, no et perdis les següents entrades al blog de Duransisters!

Ens veiem en el següent post

 

#readytowear