Cafè Le Bistrot

18/03/2021
#readytowear

En aquest post us parlem del Cafè Le Bistrot, un restaurant molt famós de Girona., amb un encant brutal que ens recorda als antics cafès francesos.

 

Hola! Avui us vull parlar sobre un restaurant molt famós de la nostra ciutat. Les que sou de Girona segur que el coneixeu, i les que no, quan vingueu de visita és una parada obligatòria.

Us parlo del Cafè Le Bistrot, un restaurant amb aire francès, situat al casc antic de la ciutat, a les escales de Sant Martí.

Al 2014 va ser escollit com el racó més romàntic de l’Estat Espanyol, i no és d’estranyar, per què el seu ambient bohemi i reservat conviden a fer confessions d’amor.

El menjar és a base de plats regionals, amb ingredients de la zona i cuinat de manera natural, està tot boníssim, i el plat estrella són les pizzes de pa de pagès.

Vam voler aprofitar l’encant del local, el dia primavera que va fer dilluns i els looks nous que acabem de rebre per fer una sessió de fotos. A continuació us deixo el resultat.

La Judit porta l’armilla de tweed estampada en tons blaus, combinat amb texans i vambes blanques, per donar-li un rollo més informal. (Clica aquí per saber més sobre el teixit tweed)

Així que des de Duransisters us recomanem parar per fer un cafè, un menú o una de les seves pizzes especials, tant dins el local com a la seva petita però espectacular terrassa just al mig de les escales de Sant Martí, gaudir d’una bona companyia i de les vistes, i sobretot que ens expliqueu què us ha semblat.

Totes les fotografies d'aquest post estan fetes per Frances Chae.
Totes les fotografies d'aquest post estan fetes per Frances Chae.

Fins aquí el post sobre el Cafè Le Bistrot.

Si vols estar a l'última, no et perdis les següents entrades al blog de Duransisters!

Ens veiem al següent post :)

 

#readytowear