Dia de la Dona

08/03/2023
#duransisters

Avui faré un post diferent, un post més de tu a tu, un post dirigit a totes vosaltres, perquè sou la nostra font d'inspiració.

Jo sempre dic, que Duransisters és més que una marca de roba. No només venem moda, sinó que som un grup de dones d'arreu del món, curioses, entusiastes, fortes, divertides. A Duransisters us escoltem, moltes us heu convertit en amigues, compartim converses inspiradores, compartim moments de la vida, tant de la vostra com de la meva, compartim riures i és gràcies a tot això, al fet que ens connectem les unes amb les altres, ens fem més fortes i empoderades.

Per això, avui us vull explicar una mica de mi, i de com n'estic d'orgullosa de mi mateixa i sobretot de ser dona.

Una foto treballant, segurament escrivint pel blog
Una foto treballant, segurament escrivint pel blog

Vinc d'una família, on les dones sempre han treballat. Les meves dues àvies sempre han sigut dones treballadores, al capdavant del negoci, igual que la meva mare, advocada de vocació i empresària. Són dones treballadores i valentes, que han fet i fan el possible per tirar la família endavant, i d'això n'és un clar exemple la meva germana, la Paula.

Recordo quan vam decidir obrir La Botigueta de la Cort Reial. Converses telefòniques amb la família, sobretot amb el meu pare (ell sempre m'ha dit que el món és de les dones) estàvem confinats, i vam decidir que era el moment de fer un canvi. Ens agraden els reptes! I aquí estic, quasi tres anys després, contenta i amb les mateixes ganes que el primer dia.

Però no ha sigut fins que he sigut mare (just avui 8 de març fa un any i mig) que me n'he adonat que les dones som increïbles, i que tot els que ens proposem ho aconseguirem, i si no és així, haurem lluitat fins al final.

El meu dia a dia és un no parar, dins d'una sola Carlota, n'hi viuen moltes de diferents: la mama, la dona, l'amiga, l'esportista, l'emprenedora, etc.!

M'aixeco a quarts de set per anar a córrer o al gimnàs. Em vaig proposar córrer una mitja marató, i l'he fet!! Porto en Nil a la llar, i faig tota la feina que comporta el dia a dia a casa (intentem que sigui meitat i meitat). Treballo tot el dia a la botiga, i de dilluns a dissabte (Si, conciliar és complicat, ja ho sabem totes les que som mamis això), a part d'estar de cara el públic, també porto les xarxes socials, escullo les col·leccions, creo el disseny gràfic, escric al blog, etc.

A part d'això també m'agrada dedicar temps a les meves amigues, ni que sigui un cafè ràpid, i a la meva parella, l'Albert, que sempre m'anima amb tots els meus reptes, i diu que conseguiré tot el que em proposi.

Una foto després de córrer la Mitja Marató de Bcn, amb en Nil, i amb els meus familiars i amics.
Una foto després de córrer la Mitja Marató de Bcn, amb en Nil, i amb els meus familiars i amics.

Aquesta és la meva experiència, però sé que cada una de vosaltres teniu la vostra, i és per això que avui us vull dedicar una part del blog.

Fa uns dies us vaig demanar si em podíeu enviar fotos vostres on portessiu alguna peça de Duransisters, i és que com he dit abans, la meva marca, no soc només jo, sou totes i cada una de vosaltres. I per això, us vull fer un petit homenatge, compartint les fotografies que m'heu fet arribar algunes de vosaltres, i vull celebrar amb vosaltres el nostre dia, vull celebrar els èxits de totes nosaltres, ja siguin socials, econòmics, polítics, culturals... cada dia és el nostre dia, però avui més que mai! #juntessommésfortes

La Virgínia, ens ha unit l'esport, ara som amigues i és una clienta top de DS
La Virgínia, ens ha unit l'esport, ara som amigues i és una clienta top de DS
L'Ariadna preciosa amb el seu vestit estampat
L'Ariadna preciosa amb el seu vestit estampat
Amb la Bianca practico el meu English
Amb la Bianca practico el meu English
L'Anna amb la samarreta de la Frida Kahlo
L'Anna amb la samarreta de la Frida Kahlo
L'Aina amb el bàsic lila, i en Jazz
L'Aina amb el bàsic lila, i en Jazz
Preciosa la Bibiana amb el seu somriure
Preciosa la Bibiana amb el seu somriure
La Júlia, preciosa al mar
La Júlia, preciosa al mar
La Marga, guapissima sempre
La Marga, guapissima sempre
L'Èlia també amb un total look DS
L'Èlia també amb un total look DS
La meva amiga Judit, guapíssima com sempre
La meva amiga Judit, guapíssima com sempre
L'Ariadna, a Mallorca, amb la camisa blanca
L'Ariadna, a Mallorca, amb la camisa blanca
Com m'agrada aquest total look de l'Isaura
Com m'agrada aquest total look de l'Isaura
La Ruth, amb qui hem fet una preciosa amistat
La Ruth, amb qui hem fet una preciosa amistat
La ballarina més guapa, la Laia
La ballarina més guapa, la Laia
Que guapa la Virgínia amb la camisa de flors amb el nus
Que guapa la Virgínia amb la camisa de flors amb el nus
La Meri, preciosa per dins i per fora
La Meri, preciosa per dins i per fora
La Laia, compi de bici, amiga i clienta
La Laia, compi de bici, amiga i clienta
L'Estel, amiga, clienta i súper mami
L'Estel, amiga, clienta i súper mami
La Renee, amb la camisa de cors! Està espectacular
La Renee, amb la camisa de cors! Està espectacular
La Rosa Maria, molt guapa amb un look súper estiuenc
La Rosa Maria, molt guapa amb un look súper estiuenc
La Bianca amb un total look DS
La Bianca amb un total look DS
La Pauli, una clienta de Chile! Esperem veure't aviat
La Pauli, una clienta de Chile! Esperem veure't aviat
La Dajana, des d'Alemania, sempre que ve a Girona ve a veure'ns
La Dajana, des d'Alemania, sempre que ve a Girona ve a veure'ns
La Núria, preciosa amb la camisa i el texà
La Núria, preciosa amb la camisa i el texà
La Ruth, amb qui no només compartim gust per la roba
La Ruth, amb qui no només compartim gust per la roba
La Clara, guapíssima sempre
La Clara, guapíssima sempre
La Sílvia, amiga i clienta, preciosa amb el seu vestit blanc
La Sílvia, amiga i clienta, preciosa amb el seu vestit blanc
La Núria amb el jersei de ratlles i el cor, que guapa
La Núria amb el jersei de ratlles i el cor, que guapa
La Sandra amb la faldilla de DS, guapíssima
La Sandra amb la faldilla de DS, guapíssima
La Marta, tímida amb la seva camisa de cors
La Marta, tímida amb la seva camisa de cors
La Montse, amb el seu bolset de DS
La Montse, amb el seu bolset de DS

I fins aquí, el post sobre el Dia de la Dona. 

Moltes gràcies a totes les que m'heu enviat una foto vostra, m'ha fet molta il·lusió  ♥

Si vols estar a l’última, no et perdis les següents entrades al blog de Duransisters!

Ens veiem en el següent post :)

 

Carlota Duran