El color del mes: el verd

14/05/2021
#readytowear

Combinades amb blanc, negre, cru, taronja o coral, les peces de color verd innunden els nostres armaris per carregar els nostres looks d’energia i esperança. En aquest post et donem alguns tips per combinar el color més de moda d’aquesta primavera.

 

El verd l’associem a la naturalesa, per això representa l’ecologia i el món natural.

És un color relaxant i refrescant, que ens dóna la sensació de serenitat, harmonia i tranquil·litat.

El color verd no només atraurà mirades, si no que t’aixecarà l’ànim. Per això és un dels nostres colors preferits per aquesta temporada! Aquesta primavera li robarà protagonisme a altres tons habituals d’aquesta estació.

 

Escull el verd d’aquesta temporada

Oblida’t dels looks de tardor amb peces d’aquest to. Aquesta primavera el verd arriba amb totes les seves versions: verd menta, verd poma, verd caqui, però tots amb la seva tonalitat més clara, o pastel.

Un dels còrners de la nostra botiga en tons verds i cru.
Un dels còrners de la nostra botiga en tons verds i cru.
La faldilla del nus combinada amb l'armilla tweed de quadres.
La faldilla del nus combinada amb l'armilla tweed de quadres.

 

Com combinar el verd

Tot i que el verd en vestits i granotes és un must, hi ha infinites possibilitats a part del total look. I és que segons com combinis les teves peces verdes, aconseguiràs donar-li un matis diferent al teu look.

Per exemple, pots combinar el verd amb blanc, és un encert segur! Amb una camiseta de cotó i unes sneakers del mateix color.

 

Un altre encert segur, i per lluir al teu dia a dia, combina el verd amb texans, millor clars, per així crear un look primaveral.

 

Pels amants dels looks bàsics i tot-terrenys, podran lluir el verd caqui tant de dia com de nit. T’aconsellem que el combinis amb negre, pels teus looks més sofisticats.

 

Per acabar et deixem amb la nostre aposta: total look verd, combinant el pantaló amb una camisa crop de quadre vichy del mateix to.

 

 

I fins aquí el nostre post sobre el color del mes: el VERD.

Si vols estar a la última, no et perdis les següents entrades al blog de Duransisters!

Ens veiem al següent post :)

 

#readytowear