Tips per combinar el teu jersei de punt gruixut

26/11/2020
#readytowear

Avui us volem donar algunes idees per combinar els vostres jerseis de punt gruixut i fer front a les temperatures baixes sense renunciar a l’estil.

 

Com combinar jerseis de punt?

El jersei de punt és una peça clau al nostre fons d'armari d'hivern i, a més de ser una prenda còmoda i ideal per afrontar els dies de baixes temperatures, combinat amb certs elements, també pot resultar un look molt "chic". Els outfits que us deixem a continuació demostren que el fet d'anar ben abrigada no és incompatible amb anar a la moda. 

 

Jerseis de punt oversize

Si ets de es que t’agrada dur els jerseis amples, d’estil XXL i amb mànigues amples, aquest any podràs lluir-los sense problema, ja que els trobaràs en tots els colors i estampats. És el jersei més còmode de tots, combina’l amb els teus texans preferits, i amb una botina de taló pels teus looks més d’arreglar, o amb una botina de sola track pels teus outfits més informals.

Jerseis de llana amb mànigues abullonades

T’atreveixes amb les mànigues abullonades? Un jersei de llana amb les mànigues bombades combinat amb un pantaló recte de tir alt, realçant la teva cintura, és una aposta segura pels teus looks més cool, tant per un dinar amb amigues com per anar a la oficina.

Jerseis de punt amb faldilla midi o llarga setinada

Una altre de les nostres propostes, i una de les nostres preferides, és combinar un jersei de punt gruixut de vuits (el clàssic que no pot faltar al teu armari) amb una faldilla midi o llarga setinada. I per donar-li un toc més desenfadat, posa’t les teves botes cowboy i un mini bolso a conjunt.

Jerseis estampats o amb tons atrevits

I si vols posar color a l’hivern, pots apostar per jerseis en tons més atrevits, com el taronja, rosa o vermell. O jerseis estampats amb aquestes mateixes tonalitats. Combina’l amb un pantaló recte de color neutre, amb un texà o un pantaló negre bàsic. Els pots utilitzar tant pel dia a dia, com un un sopar. Això depèn dels complements que decideixis portar: una boina, unes ulleres de sol o un bolset petit.

Total look de punt

Una altre opció, és fer un total look de punt: jersei i pantaló. És una alternativa si treballes des de casa, ja que és un conjunt súper còmode i estilós a la vegada. Et recomanem que per fer un conjunt de punt, utilitzis colors neutres, com ara el beix o gris, per no sobrecarregar l’outfit.

Fins aquí el nostre post sobre com combinar els teus jerseis de punt.

Si vols estar a l'última, no et perdis les següents entrades al blog de Duransisters!  

Ens veiem en el següent post! :) 

 

#readytowear