Enviaments, canvis i devolucions

ENVIAMENTS

Informació general

Els enviaments es faran de dilluns a divendres. Les comandes realitzades durant el cap de setmana o dies festius, es gestionaran a partir del primer dia laborable.

Un cop realitzada la compra rebràs un email de confirmació de la comanda. El termini de preparació del paquet es d’un dia laborable.

L’empresa amb la que es fan els enviaments a nivell nacional és DHL.

Tots els paquets es preparen acuradament, per tant haurien d’arribar en perfectes condicions. Si pel contrari no és així, si us plau, posa’t en contacte amb nosaltres.

Si la teva comanda no ha sigut entregada en un temps raonable, si us plau, envia’ns un correu electrònic a hola@duransisters.es

 

Despeses d’enviament

Enviament a Península i Balears (termini entre 2 i 5 dies): 5€

Recollida a botiga (Girona): Gratuït (És imprescindible recollir la comanda presentant el correu electrònic de confirmació i el DNI)

L’enviament convencional és gratuït en territori espanyol amb compres superiors a 50€

Illes Canàries, Ceuta i Melilla: 7€

 

CANVIS I DEVOLUCIONS

Canvis

S'accepta el canvi dels nostres productes, sempre que no hagin transcorregut 7 dies des de la recepció del producte i sempre que el producte estigui en el mateix estat en què es va lliurar. S’ha de presentar en perfecte estat, sense utilitzar, sense estar brut, tacat, amb olors, maltractat o amb danys provocats, i amb les etiquetes i embolcalls originals.

Per gestionar el canvi, el client haurà d’enviar un correu electrònic a hola@duransisters.es, amb el número de comanda, el motiu del canvi i les dades de contacte.

Un cop comprovem el correcte estat dels articles i aprovem el canvi, procedirem a emetre un VAL DE DESCOMPTE AMB EL VALOR DE LA COMPRA a redimir a la nostre pàgina web o a botiga (Girona) amb data de caducitat de 6 mesos.

Les despeses derivades de l’enviament de canvi es comptabilitzen a conta del client. Es pot utilitzar qualsevol empresa de correu. Recomanem l’enviament certificat a través de Correos.

En cas de voler una nova talla o peça, pot contactar amb nosaltres a través d’aquest correu electrònic: hola@duransisters.es i sol·licitar el canvi. (Aquests canvis es comptabilitzen a compte del client).

No es faran canvis ni devolucions dels productes en descompte o promoció.

 

Duransisters es guarda el dret a no acceptar canvia quan:

- El comunicat de devolució estigui fora del termini estipulat

- Enviaments de retorn fora del termini fixat

- Producte sense etiquetes

- Producte usat o en mal estat

- Pèrdua de paquets NO certificats

- S’han realitzat més de dos canvis amb un mateix val

 

Devolucions

Escriu-nos un correu electrònic a hola@duransisters.es amb l’assumpte “devolucions” indicant el número de comanda, la data de compra, les peces a tornar, el motiu de la devolució i les dades de contacte, i ens posarem en contacte amb el client com més aviat millor.